1999 s10 4.3 speedometer and odometer not working - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

Go Back   Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums > Past Chevy Truck, SUV & Vans > S-10 & Blazer
Log In 
Search


S-10 & Blazer 1982-2005
The S-10 and Blazer was arguably the most versatile and accessorizable mid-size truck and SUV on the market.
Platform: S/T-series & GMT 330

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
Old 12-23-2012, 04:40 PM
CF Beginner
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default 1999 s10 4.3 speedometer and odometer not working

I just bought a 1999 s10 from a friend, and the speedometer and odometer do not work. All other dash gages work properly along with the cruise control. The odometer shows the numbers but they don't change as I drive. Any ideas what the cause of the speedometer and odometer to not work? My truck is a 5 speed manual, amd the shift light works properly as well. Thanks for your help.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2012, 11:03 PM
CF Veteran
 
Join Date: Apr 2012
Location: Miami, FL.
Posts: 1,868
Default

Probably a bad vehicle speed sensor or a problem with the wiring to the sensor. It is mounted on the transmission tail piece on the drivers side.
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Tags
00, 03, 1999, 43, calibrating, chevy, cover, dont, odometer, s10, speedo, speedometer, suv, work, working


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.

Internet Brands, Inc.


Emails Backup