cant get my 91 s10 to start - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

Go Back   > >
Log In 

S-10 & Blazer 1982-2005
The S-10 and Blazer was arguably the most versatile and accessorizable mid-size truck and SUV on the market.
Platform: S/T-series & GMT 330

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-14-2010, 03:00 PM
CF Beginner
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2010
Location: johnson city, TN
Posts: 3
Default cant get my 91 s10 to start

about 3 months ago my s10 stopped running. it will turn over but wont start. i can start it by pouring gas in the throttle body but other than that nothing ive tried works. ive replaced the fuel pump,strainer,filter,fuel pump relay,fuel pressure regulator, igition module,ignition switch,idle air module and the computer. i when the switch is on the relay dont kick on and cant figure out why. but when i bypass the relay i still dont get any gas through the injectors. can some 1 help me out? or what else it could be? thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2010, 05:11 PM
maxxman04's Avatar
CF Veteran
 
Join Date: Dec 2009
Location: kentucky
Posts: 1,854
Default

check all the fuses. then look for bad connection to the relay. put power to the wire that feeds the actual fuel pump and see if the pump will kick on. this can help narrow it down
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2010, 05:46 PM
CF Beginner
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2010
Location: johnson city, TN
Posts: 3
Default

all fuses are good, checked all conections they are good, pump will come on if power is applied to the pump
Reply With Quote
  #4  
Old 03-15-2010, 02:30 PM
CF Beginner
 
Join Date: Mar 2010
Location: Cunningham, TN
Posts: 28
Default

So let me get this strait. You energize the fuel pump and it still doesn't get fuel to the injectors or is it the injectors are not spraying. Take the fuel line off at the intake to see if you have fuel getting to the injectors. My 87 had a blown rubber hose on the fuel pump assymbly. Inwhich Litle to no fuel would flow through the lines.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-28-2010, 07:23 AM
CF Beginner
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2010
Location: johnson city, TN
Posts: 3
Default

thanks to all that has replied got it running. it was a short n a power wire that went to the main computer.

but still have an issue with the check engine light flashes rapidly all the time the truck is running. any clues?
Reply With Quote
  #6  
Old 04-08-2010, 02:42 PM
CF Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 62
Default

just reset the codes and see if it still does it and if it is still doing that then check all your connections fot the regulator pump and lines for everything.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have a 1999 Tahoe and i cant get it to start! 1999tahoe General Tech 2 01-25-2010 03:49 PM
1998 S10 Installing water pump on 4.3 V6, Cant get engine fan off STRAYDOG S-10 & Blazer 1 01-11-2008 02:51 PM
cant get code to go away .. cad Malibu 0 03-20-2007 02:37 PM
cant seem to get brake pressure jw Tahoe & Suburban 1 02-18-2007 01:26 AM
cant get it in gear! dannyks_tracker Tracker 1 11-02-2006 11:25 AM


Tags
1991, 91, 91s10, arent, chevy, ecm, fuel, injectors, pressure, rebuild, regulator, reset, s10, spraying, squirting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.