Trailblazer AC/heater not working right.. - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

Trailblazer AC/heater not working right..


  Reply  
cupofchicken's Avatar
CF Beginner

Join Date: Nov 2011
Posts: 5

November 20th, 2011, 7:40 PM   #1  
Trailblazer AC/heater not working right..

Ok so the AC/heater kinda works but its weird. It has the driver/passenger individual temp setting option. The driver side vents only blow hot and the passenger side blows hot when set to cold and cold when set to hot. Any ideas?

 
Chevrolet Customer Service's Avatar
Official GM Rep

Join Date: Mar 2010
Posts: 4,099
Global Headquarters in Detroit, MI

November 21st, 2011, 3:07 PM   #2  
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> cupofchicken,
Welcome to the forum! It is difficult to diagnose a problem like this. How long has this issue been occurring? Does often does it happen? Have you been to your local dealer to have it diagnosed? I look forward to your response.

Louis
GM Customer Service

 
cupofchicken's Avatar
CF Beginner

Join Date: Nov 2011
Posts: 5

November 22nd, 2011, 8:29 AM   #3  
Well I just bought it about a week ago and its been doing it since I got it all the time

 
Chevrolet Customer Service's Avatar
Official GM Rep

Join Date: Mar 2010
Posts: 4,099
Global Headquarters in Detroit, MI

November 23rd, 2011, 8:57 AM   #4  
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> cupofchicken,

It may just be a wiring issue. I would suggest you visit your local dealer and have them take a look at it. They should be able to pinpoint the problem with better accuracy. Unfortunately, I am not a technician; therefore I cannot make a diagnosis. Keep me posted! If you have any other customer service issues, please feel free to contact me.

Louis
GM Customer Service

 
Tags
Search this Thread
Sponsors
Related Topics