08 Suburban remote start not working - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

General Tech Good at troubleshooting? Have a non-specific issue? Discuss general tech topics here. IF YOUR QUESTION IS SPECIFIC TO A CERTAIN MODEL, IT DOES NOT GO IN THIS SECTION.

08 Suburban remote start not working

Reply

 
 
 
Old May 18th, 2018, 12:35 AM
  #1  
CF Beginner
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Default 08 Suburban remote start not working

So it was unfortunately something I forgot to test before leaving the dealer and they’ve given us a hard time on even looking for the issue. I have no service lights on, all door and windows closed and have followed proper procedures on using the function. Tried relearning the remote, toggling remote start off and on. When I hold the button, the lights flash and I hear a clicking sound from under the hood. Have had no issues with the car other than oil pressure being low and an oil change fixed that. Any ideas? I only have one remote, however the dealership said they tried another remote and nothing. Thanks!

Zach
Zachrritter is offline  
Reply With Quote
Old June 27th, 2018, 3:18 PM
  #2  
CF Beginner
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 19
Default

I would replace the oil pressure sending unit. that may be your oil pressure reading issue and My 06 would not remote start when My Oil pressure sending unit went out. (twice)
jholslin is offline  
Reply With Quote
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread
Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: