Go Back   Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums > Chevrolet Forum Community > New Member Welcome Area
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Photos FAQ Members Search Today's Posts Mark Forums Read GarageUsed CarsVendors TSB & Recalls
Search
Welcome to Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

New Member Welcome Area New to CF? Stop in and introduce yourself. THIS SECTION IS NOT FOR HELP THREADS. Thank you!

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
Old 07-10-2011, 11:13 PM
CF Beginner
 
Join Date: Jul 2011
Location: florida
Posts: 1
Exclamation 06 Impala LS won't start!

I have a 2006 Impala LS, had it for about 5 months now and I HATE it! As we were leaving the dealership it wouldn't start the guys came out and luckily started it, they said we were using the wrong key. So we went on our way. The next week it wouldn't start, not at all. It'd click over and everything would turn on like it should except for the car! We google'd it and found everyone was having a passlock security problem and bypassing it was a good idea. So we tried it and it worked! For a good month we had maybe two times it wouldn't remote start rather than the daily problem so we were happy it was starting period. Every month for about a week it likes to not start, you have to try and try and try to get it to start, even then sometimes it won't. It seems to have problems when it's humid, rainy, and when the car has been on for a while then turned off for a very short time (like running into the store). I bought it for 8 grand cash and am very upset that I broke the bank to get this amazing, very pretty car. That's barely a car at all. I hate it and want to get rid of it but who wants to by a car that has a starting problem and is impossible to fix (from what I hear). Please help!!!
Register today for free or log-in if already registered to remove this ad!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2011, 07:18 AM
CF Active Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Johnsonville, TN
Posts: 162
Default

It sounds like a factory defect to me. I'm not a mechanic, but I think the problem is in the steering column. It sounds like the key reader is not reading the chip in the key properly. I think this thing is called SKEEM, but can't be positive. You really need to contact one of the Chevrolet Customer Service people that are all over this board and see if you can get some help. I'd be very pissed off too.
__________________
The only difference between stupidity and genius is that genius has its limits. Albert Einstein
Reply With Quote
Old 07-11-2011, 07:18 AM
 
 
 
Reply

Tags
06, 2006, chevrolet, chevy, click, impala, key, ls, problems, remote, start, starting, won, wont, work


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.

Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.

Emails Backup