Go Back   Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums > Past Chevy Truck, SUV & Vans > S-10 & Blazer
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

S-10 & Blazer 1982-2005
The S-10 and Blazer was arguably the most versatile and accessorizable mid-size truck and SUV on the market.
Platform: S/T-series & GMT 330

Welcome to Chevrolet forum!
Welcome to Chevrolet forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Chevrolet forum today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
Old 01-05-2011, 11:06 AM
CF Beginner
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default 1994 S10 SS wont start??

hello everyone,
i have a 1994 s10 ss with a 4.3 motor ive had this truck like 2 years now and had a new motor and transmission put in it a year ago. i never had any problems till now. the problem is i turn the truck on and when i drive away for like 10 minutes it automatically shuts off, when it does this ive checked to see if it still got fuel and still had spark and it did, ive also checked the fuel pressure. ive repalced coil, distributor, spark plug wires, spark plugs, ingnition module, and still had the problem. i was told maybe my computer was bad or a sensor but i have not that much time on my hands so im up for any advice that could help please!
Register today for free or log-in if already registered to remove this ad!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2011, 10:56 PM
1baddblazer's Avatar
Super Moderator
1988 GMC S-15
My Garage
 
Join Date: Dec 2010
Location: SC
Posts: 154
Send a message via Yahoo to 1baddblazer
Default

Does it pop up any codes???
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2011, 09:02 AM
CF Beginner
 
Join Date: Jan 2011
Location: Georgia
Posts: 10
Default

DJ Alacran,

We are going through the same situation you are, right now.. It sucks pretty bad. We are so ready to have this bad boy running. We have replaced so many parts thinking that was the issue. Have you figured out what was causing your truck to do what it was doing? We know we have a bad cam and 2 bad main bearings, we are hoping that when we replace them today, this will fix our little problem. I will let you know more by this afternoon. Hope to hear back from you soon. Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-24-2011, 12:05 PM
CF Beginner
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default

ive checked for codes and no codes. could it be the fuel pump? ive replaced it 3 months ago. someone told me it could be a gas sensor? ive never heard of a gas sensor if there is where could it be? also where is the crank shaft sensor?
thanks!
Reply With Quote
Old 05-24-2011, 12:05 PM
 
 
 
Reply

Tags
10, 1994, 94, 97, bad, chevy, distributor, ecu, ga, nw, running, s10, ss, start, truck, wont


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 02:02 AM.

Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.

Emails Backup