2008 Tahoe Front Blower not working - Page 2 - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

2008 Tahoe Front Blower not working


  Reply  
73shark's Avatar
Administrator

Join Date: Apr 2006
Posts: 9,262
KC, MO area

July 2nd, 2014, 9:56 PM   #11  
Posted By: [email protected] would you be able to tell me how to private message you back
Just click on the poster's name in the upper left corner of the post and you get a drop-down menu.

 
joe6749's Avatar
CF Beginner

Join Date: Sep 2014
Posts: 1

September 16th, 2014, 6:05 PM   #12  
I am having the same issue as others on my new to me 2008 suburban. I have had this type of issue on my 2005 Colorado also. I had no luck in getting the dealer to fix that issue . I went through 5 resistors and plugs before I found those trucks had a bad ground causing the issue. Is Gm fixing this now? or are you guys fixing this yourself? do these have bad grounds also?

 
bird's Avatar
CF Junior Member

Join Date: Jan 2013
Posts: 46

September 17th, 2014, 8:03 AM   #13  
My front vents went skitzoid and never held a reprogram until I replaced the battery. The fuzz on my AUX in went away also.

How old is your battery? Mine was the original in my 2008 Suburban LTZ 4x4.

 
Chevrolet Customer Service's Avatar
Official GM Rep

Join Date: Mar 2010
Posts: 4,161
Global Headquarters in Detroit, MI

September 17th, 2014, 9:52 AM   #14  
We're sorry to hear that you are experiencing this same concern, joe6749. We are here to help if further assistance is needed with this matter. Feel free to send us a private message referencing this thread if our help is needed. We look forward to hearing from you!

Kristen A.
Chevrolet Customer Care

 
Southtx77's Avatar
CF Beginner

Join Date: Nov 2014
Posts: 5

November 7th, 2014, 9:43 PM   #15  
I'm having the same issues on my 08 Tahoe, front blower doesn't work at all but the rear works perfectly. Is there a bulletin for this problem?

 
Chevrolet Customer Service's Avatar
Official GM Rep

Join Date: Mar 2010
Posts: 4,161
Global Headquarters in Detroit, MI

November 8th, 2014, 8:55 AM   #16  
We're sorry to hear that you are also experiencing these issues, Southtx77. Feel free to send us a private message with your VIN, current mileage, and dealership name for further assistance. We look forward to helping with your concern!

Kristen A.
GM Customer Care

 
Southtx77's Avatar
CF Beginner

Join Date: Nov 2014
Posts: 5

November 8th, 2014, 12:55 PM   #17  
Posted By: Chevrolet Customer Service We're sorry to hear that you are also experiencing these issues, Southtx77. Feel free to send us a private message with your VIN, current mileage, and dealership name for further assistance. We look forward to helping with your concern!

Kristen A.
GM Customer Care
I sent you a PM last night, haven't gotten a responds back.

 
Chevrolet Customer Service's Avatar
Official GM Rep

Join Date: Mar 2010
Posts: 4,161
Global Headquarters in Detroit, MI

November 8th, 2014, 1:09 PM   #18  
Our apologies, Southtx77. We will be responding to your message shortly!

Kristen A.
GM Customer Care

 
in2pro's Avatar
Administrator

Join Date: Apr 2008
Posts: 7,373
Austin, Texas

November 8th, 2014, 2:22 PM   #19  
Southtx77 Have you checked the fuses for the blower?
Checked for power to the blower motor?

 
Southtx77's Avatar
CF Beginner

Join Date: Nov 2014
Posts: 5

November 9th, 2014, 7:46 AM   #20  
Posted By: in2pro Southtx77 Have you checked the fuses for the blower?
Checked for power to the blower motor?
Thanks, haven't had time but I'm off today and I'll start by checking the fuse for the blower.

 
Tags
Search this Thread
Sponsors
Related Topics
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send